Leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene informatie over de verzending:

JVH Car Consulting kan uw aangeschafte auto ook voor u op locatie afleveren. Wij vragen hiervoor een extra vergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk van de afstand die gereisd moet worden voor de aflevering van uw nieuwe auto. Vraag via het contactformulier op de HOME-pagina naar deze kosten. 

Wanneer u gebruikgemaakt van uw PayPal-account dan wordt hier door onze organisatie een vergoeding van 0,35 eurocent incl. BTW voor gevraagd. Deze kostenpost is doorberekend in de verzend- en administratiekosten van € 1,- euro.

Wanneer u deze kosten wilt besparen dan kunt u met ons contact opnemen om diverse aankoopmogelijkheden bespreekbaar te maken.

 

Speciale aanwijzingen voor internationale verzending:

Bij leveringen in het buitenland kunnen douanerechten, belastingen en andere kosten van toepassing zijn, die niet bij de aangegeven totale prijs inbegrepen zijn.

 

Landen waarnaar verzonden wordt:

Standaard verzendkosten
Nederland € 1,00

 

Betalingsmethoden

  • PayPal (credit card, machtiging, overschrijving)

    Als u voor deze betalingsvorm kiest, worden er 0,35 eurocent incl. BTW aan bijkomende kosten berekend. Deze kostenpost is doorberekend in de verzend- en administratiekosten van € 1,- euro.

    Wanneer u niet met de bijkomende kosten akkoord gaat, is het mogelijk om met ons contact op te nemen om andere betalingsmogelijkheden bespreekbaar te maken.

    Wanneer u hiermee akkoord gaat komt u via de volgende stap bij PayPal. Nadat u daar de vereiste gegevens heeft ingevoerd, komt u automatisch terug naar deze webwinkel om uw bestelling af te ronden.

    JVH Car Consulting kan uw aangeschafte auto ook voor u op locatie afleveren. Wij vragen hiervoor een extra vergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk van de afstand die gereisd moet worden voor de aflevering van uw nieuwe auto. Vraag via het contactformulier naar deze kosten. 

×

Welkom bij JVH Car Consulting

Klik om te appen of stuur ons een mailtje jesse@jvhcarconsulting.nl

× Hoe kan ik je helpen?