Over ons

  • MOBILITEIT
  • VERTROUWEN
  • CONSULTANCY
  • SNELLE SERVICE
  • KLANTENWENS VERVULLING
  • 100% TEVREDENHEID
  • LANGDURIGE KLANTBINDING

 JVH Car Consulting

De missie van JVH Car Consulting is dat elke klant haar wens kan laten vervullen door middel van onze consultancy. Wij zijn dé automotive-organisatie die het voor de portemonnee van onze klanten aantrekkelijker wil maken. Deze organisatie streeft naar loyaliteit en binding met de klant en vindt langdurige relaties met haar klanten van groot belang. Wij gaan voor blijvende innovatie op technologie, consultancy, duurzaamheid en mobiliteit van de mens en auto.

Het doel van JVH Car Consulting is dat de klant de keuze kan maken uit een groot online geadverteerd aanbod. Bij ons stopt het traject niet bij de verkoop van een auto, maar ook services rondom de auto worden voor onze klanten geregeld.

JVH Car Consulting is er alles aan gelegen om het zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Onze organisatie wilt u ontzorgen.  Wij bieden de mobiliteit voor uw auto.

Auto's in voorraad

Auto's in consultancy

Auto's verkocht

Ons Team

Onze business wordt gedreven door Jesse van Hofwegen aan de Belvedèreweg. De garagebox is door GaragePark Nederland B.V. op de 12 september 2017 nieuw aan ons opgeleverd.

Jesse heeft aan de Hogeschool IVA Driebergen gestudeerd en heeft van jongs af aan al een grote passie voor auto’s. Jesse bevindt zich al meerdere jaren in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Met de ervaring in gebruikte auto’s en een ondernemersopleiding als achtergrond is Jesse een nieuw pad gaan verkennen; JVH Car Consulting.

Onze business heeft een voorraad staan in het segment tot € 4000,- euro. Echter kunnen wij naar uw wens auto’s inkopen in diverse prijsklassen.

Onze garagebox staat 24 uur en 7 dagen lang onder cameratoezicht. de garagebox is uitgevoerd met een alarm- en brandbeveiliging.

Jesse van hofwegen

Jesse van hofwegen

Eigenaar

ik heb 27-12-2018 een mooi wielset gekocht
de verkoper is heel vriendelijk en kwam onze afspraken geheel na
ik ben zeer tevreden

klundert

Ik heb 19 september een Daewoo kalos 1.2 2003 gekocht jvh car consulting. Dit is me tweede auto en ik rijd er echt met heel veel plezier in en ook is die heel zuinig.
Ik ben goed geholpen naar wat ik zocht, hier voor wil ik je bedanken!!!

Marc odijk

Al is het geen auto, maar 2x RFID beschermhoesje voor keyless entry, accurate en snelle levering én de anti-inbraak afscherming van de hoesjes werkt uitstekend

Peter Lensink

JVH heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop van onze DS3. Een zeer betrouwbare koper is, op redelijk korte looptijd, de nieuwe eigenaar geworden van onze auto. Ik zal dit bedrijf absoluut aanbevelen!

Rimco Viejou

Ik heb mijn eerste auto bij Jesse gekocht, een Renault Clio. Hij heeft me uitstekend geholpen en was ook buiten werktijd goed bereikbaar. Na aflevering zijn de laatste puntjes prima verholpen. De auto bevalt na 3 maanden rijden nog steeds super.

Danny Goes

Heb vorige week een schitterende Clio RS gekocht bij Jesse, ben super geadviseerd en heb goed contact met hem gehad, alles goed geregeld. Echt een betrouwbaar bedrijfje/persoon, hele fijne ervaring mee, zou men volgende auto er zo weer kopen!

Joey Pierik

In ‘één woord: GEWELDIG. Jesse heeft mijn auto voor mij verkocht. Tijdens dit verkoopproces heeft hij alle contacten en onderhandelingen voor mij afgehandeld, zodat ik alleen te maken kreeg met de uiteindelijke koper. En dat voor een prijs die eigenlijk helemaal overeenkwam met onze verwachtingen. Hij heeft zijn slogan “ontzorgen” volledig in praktijk gebracht. Ik kan JVH CAR CONSULTING van harte aanbevelen aan een ieder die zijn auto probleemloos wil verkopen.

Anton Meindertsma

Deze maand mijn eerste eigen auto gekocht bij JVH car consulting via autoscout. Onzettend tevreden over de goede service van Jesse. Hij was erg flexibel in afspreken, kon ondanks dat het een feestdag was nog diezelfde dag langskomen. Duidelijke informatie tijdens het bezichtigen en advertentie informatie klopte precies met de realiteit en netjes alle beloofde papieren aanwezig. Auto was schoon en netjes. Contact voor, tijdens en na koop zeer prettig.

Annet Mohree

Jesse is een fijne correcte verkoper, fijn contact mee gehad. Bij aanschaf en verkoop. Ondanks een lastige verkoop periode toch voor elkaar gekregen om mijn auto te verkopen. Hij haalt een hoop aan last bij je weg door de verkoop te regulieren waardoor jezelf daar niet naar om hoeft te kijken.

Wim Klijberg

Jesse van JVH Car Consulting heeft onze auto gereed gemaakt voor verkoop, foto’s gemaakt en de auto aangeboden via zijn verkoopkanalen. De auto is vervolgens vlot en soepel verkocht met een tevreden koper en tevreden verkoper. Wij zijn blij dat we van Jesse zijn netwerk gebruik konden maken.

Edwin van Leeuwen

Contactgegevens

Rhenoy

Lingedijk 42
4152 EB Rhenoy

Wijk bij Duurstede

Lage Maat 4-02
3961 NJ Wijk bij Duurstede

Mobiel

(+31) (0)6 21 25 33 64

Email

jesse@jvhcarconsulting.nl

Openingstijden

JVH Car Consulting kan alleen op afspraak worden bezocht.

Contact ons